GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Geographical Norway winterjassen - Bendelli

Geographical Norway winterjassen

Geographical Norway Winterjas heren

Geographical Norway winterjassen 

Een winterjas koop je niet zomaar. Daar denk je vaak eerst goed over na. Begrijpelijk toch? Het is een veel gezien kledingstuk en misschien draag je het iedere dag wel. Echter zijn er heel veel verschillende modellen winterjassen te koop. Wij gaan ze op een rijtje zetten hieronder.

Klassieke heren winterjas

De klassieke winterjas is misschien wel de meest verkochte winterjas onder de mannen. Een eigentijdse jas waarmee je altijd goed voor de dag kunt komen. Perfect geschikt om meerdere seizoen aan te trekken, zonder dat je raar aangekeken wordt. De kleuren zijn over het algemeen donkerblauw, zwart, rood of een bruine kleur. Klassiek wil niet zeggen dat de jassen saai zijn. Zeker niet! De  Geographical Norway winterjassen of Wam Denim winterjassen zijn klassiek, maar heel goed onder een jeans met sneakers te dragen. Een complete tijdloze outlfit

Sportieve winterjassen

De naam zegt het al. Deze jassen hebben een sportieve look, maar zijn daarom ook goed geschikt voor de sportievelingen onder ons. Mag jij graag een stukje lopen? Of fiets jij veel voor je werk? Maar natuurlijk ook tijdens het sneeuwballen gooien en schaatsen. Dan geeft een sportieve winterjas namelijk meer ruimte om te bewegen. De jas is wat korter aan de onderkant en onderaan bij de mouwen een iets strakkere afsluiting om de koude wind tegen te houden. Bij een sportieve Geographical Norway winterjas horen natuurlijk ook vrolijke en harde kleuren. Daarom zijn deze jassen er oa ook in de harde kleuren blauw, groen en rood.

Parka jassen

Een parka winterjas is naast stijlvol ook functioneel. De modellen zijn wat langer aan de onderkant, makkelijk om over je colbert of pak te dragen. Zo loop je er altijd netjes en zakelijk bij. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij die langere winterjassen gewoon mooi vindt. Lekker warm, functioneel met de vele subtiele details en opbergmogelijkheden. En wat zijn ze lekker warm die parka’s. Genoeg redenen om voor een parka winterjas te gaan ook al draag je geen pak. Het is ook goed te combineren op een slim-fit chino met casual sneakers of toch die nette gesp schoenen.

Goedkope winterjassen

Wij vinden dat een goede winterjas betaalbaar moet zijn. Het is echt niet nodig om een groot deel van je salaris uit te geven aan een winterjas. De modellen van Canadian Peak, Geographical Norway, Wam Denim, Rivaldi en Gasparo zijn tot in detail afgewerkt en beschermen je tegen de winterse weersinvloeden. Zonder een vermogen uit te hoeven geven. Het is ook helemaal geen gek idee om meerdere winterjassen aan de kapstok te hebben hangen. In de weekenden kun je een hele andere jas willen dragen dan door de weeks. Dat hangt puur af van jouw activiteiten en bezigheden. Goedkope en betaalbare winterjassen koop je bij Bendelli.nl 

Winkelwagen
Scroll naar boven