GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Italiaanse truien - Bendelli

Italiaanse truien

Italiaanse truien Wam Denim en Casa Moda
Italiaanse truien Wam Denim en Casa Moda

Italiaanse truien met een knipoog naar Italië. De inspiratie en de ideeën komen uit dit bekende modeland. Geen enkel land ter wereld ontwerpt kleding die zo verleidelijk is, zoals in Italië. Werkelijk verbluffend te noemen. Wie er ooit een kijkje heeft mogen en kunnen nemen kan zich er wellicht iets van voorstellen. Met deze insteek zijn de ontwerpers van bijvoorbeeld Wam Denim aan slag gegaan en het resultaat mag er zeker zijn. De stijl en ontwerpen die in de wintercollectie van 2019 / 2020 zijn ontworpen lopen helemaal met de laatste modetrends mee.

Van het garen-draaien en breien tot de doordachte afwerking, alle truien van Wam Denim hebben een Italiaanse twist. Ervaren werkers gebruiken traditionele, volledig modieuze technieken om van een trui een Italiaanse trui te maken. Deze zijn sterker op de traditionele punten en stijlvoller afgewerkt. Er is aandacht en vakmanschap aan gegeven. Van een Italiaanse trui heb je jarenlang plezier.

Italiaanse truien met een grof breisel
Italiaanse truien met een grofgebreid

Wam Denim truien, van klassiek tot hedendaags

De collectie truien van het merk Wam Denim loopt uiteen van de bekende klassieke modellen tot de hedendaagse moderne mode. De klassieke truien herken je aan de klassieke v-hals of ronde hals boord. Maar ook de welbekende visserstruien met een grove breisel is al jaren een klassieker. Het zijn nog altijd de meest verkochte truien. Lekker stevig, tijdloos en ontspannen met een verfijnde pasvorm.

Maar het merk zet ook in op de moderne man. Wat dacht je van de sjaalkraag truien of de truien met een print of borduursel. Helemaal bij de tijd zijn de truien met een capuchon met tunnelkoord. Deze mode komt regelrecht uit Italië overwaaien. Wij Nederlanders houden nu eenmaal van nieuwe mode. Wat dacht je van de eerste Italiaanse overhemden destijds met dubbele kraag en hoge boord. Heel Nederland liep in deze overhemden. Het heeft zelfs op vele plekken gewonnen van de stropdas. Italiaanse mode heeft dus zeker invloed op wat jij en ik vandaag dragen.

Italiaanse kwaliteit

De truien die wij verkopen zijn allemaal van erkende leveranciers die alleen maar hoogwaardige kwaliteit gebruiken. Merken als Venti, Redpoint en Wam Denim gebruiken alleen de beste garen voor hun kleding. Dankzij garens van hoge kwaliteit zijn onze sweaters ongelooflijk zacht en blijven ze sterk en bestand tegen pilling.

Je heb misschien al wel gemerkt dat bij de Italiaanse heren truien vaak een mengsel gebruikt word van verschillende materialen. Je kunt dan denken aan kasjmier, wol en katoenmengsels, hierdoor krijg je perfecte pasvorm maar kun je ook unieke ontwerpen creëren.

Italiaanse truien heren blog Bendelli herenmode
Italiaanse truien heren Wam Denim en Venti
Italiaansetruienmetv halsboordblogBendelliherenmode

Italiaanse truien en een slanke pasvorm

 

De italianen houden nu eenmaal van een aansluitende pasvorm. Met een slanke pasvorm bedoelen we niet een skinny pasvorm. Waar je als een Michelin poppetje inzit. Nee, dat zeker niet. Weet je hoe de Italianen dat noemen? Deze uitspraak kwam ik tegen en is wel grappig. "Italiaanse truien knuffelen het lichaam op een flatterende manier". Eigenlijk is dat ook zo. Door de aansluitende pasvorm geeft het een geklede en modieuze look. De meeste mannen dragen de kleding een maat te groot. De schoonheid van de pasvorm gaat dan verloren. 

De truien zijn prima om onder een t-shirt te dragen. De ontwerpen zijn zo gemaakt dat het op zichzelf kan dragen. Maar met de soms koude herfst of winterse dagen is het zeer geslaagd om er een Italiaanse overhemd onder te dragen. Hiermee krijg je meer dynamiek en contrast in je outfit.

Winkelwagen
Scroll naar boven