GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Koopavond in Rijssen - Koopavond Rijssen - Bendelli Herenmode

Koopavond in Rijssen

Koopavond in Rijssen bij Bendelli Herenmode
Koopavond in Rijssen bij Bendelli Herenmode

Koopavond in Rijssen, de modestad van Twente. Weer of geen weer, bij Bendelli kan men altijd terecht voor de laatste modetrends op het gebied van herenmode. Bij ons is het iedere avond koopavond. 

Heb jij ook geen zin om de ene winkel na de andere winkel te bezoeken, in de zoektocht naar je perfecte outfit? Wij mannen houden hier nu eenmaal niet van. De druk bezochte winkelstraten en de mega rijen voor de pashokjes, om dan nog maar te zwijgen op de rijen bij de kassa's en de meestal hoge parkeerkosten.

Vanaf nu hoef je niet langer met deze frustraties opgezadeld te zitten. Iedere avond koopavond in Rijssen. In de webwinkel van Bendelli vind je de mooiste herenmode voor mannen met smaak en stijl. De scherpste prijzen en aantrekkelijkste aanbiedingen. Bendelli heeft een ruime collectie in nette en business kleding maar ook in casual of vrijtijdskleding. Zo simpel kan het zijn voor de man.

Neem eens een kijkje in de Rijssense webwinkel voor nog meer mode-inspiratie. Bestel snel en eenvoudig de herenkleding waar jij naar op zoek bent. De vaak gefrustreerde momenten tijdens het winkelen behoren tot het verleden.

Alle leveringen zijn geheel gratis en snel bij Bendelli. Bestel je voor 16:00 uur je kleding? Dan versturen ze het dezelfde dag nog. Klanten geven deze webwinkel een 9.2 als cijfer. Deze combinaties bij elkaar zorgen ervoor dat de mannen zeker eens een bezoekje moeten brengen aan Bendelli

Missie geslaagd!

10% korting op je 1e bestelling? Meld je aan voor de voordeelmail en en shop direct met korting!

Krang um an ( binnenstebuiten aangetrokken (v.e. kledingstuk

Den köj nit op de bokse trèèn
Iemand die een te korte broek draagt

10% korting bij onze nieuwsbrief.

Mis niet langer de beste aanbiedingen en de nieuwste collecties.



Winkelwagen
Scroll naar boven