GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Wam Denim Online kopen - Oficieel verkooppunt Wam DenimⓇ Bendelli.nl

Wam Denim

WAM DENIM LOGO VLAG

Wam Denim is een merk wat haar oorsprong heeft liggen in het jaar 1979. In dit jaar is het merk opgericht. De oprichter heeft het destijds gedaan met het oog op kunst. Het moest een merk worden wat iets toevoegt en door de mensheid met trots gedragen mag worden. Door de jarenlange ervaring en hun royale kennis is het nu tot een professioneel bedrijf uitgegroeid. Maar men heeft nog steeds dezelfde visie, namelijk: Kunst dicht bij de mens brengen door middel van Italiaanse herenkleding. De makers van Wam Denim gebruiken alleen de beste materialen die er te verkrijgen zijn. Alles handgemaakt, de gehele collectie herenkleding is daarom ook in eigen productie. Het streven is nog steeds om de ervaring van kunst te laten ontdekken. Wam Denim ziet zichzelf als een beeldhouwer van hun eigen merk en imago. Zoals ze zelf zeggen "de schilder van onze eigen kleuren". En later noemden ze het "De poëet van onze eigen stijl en de presentator van onze eigen toekomst". De collectie van Wam Denim bestaat uit: Overhemden lange mouw, Overhemden korte mouw, Poloshirts, T-shirts, Truien, Vesten, Jassen, Colberts, Boxershorts en Jeans. De kracht en succes van het merk Wam Denim is te danken aan de stijlvolle collectie Italiaanse overhemden. Zo dragen bekende Nederlanders Wam Denim overhemden, onder meer door: Albert Verlinde, Lange Frans, Yes-R, Schots Medium, Derek Oglivie, Jeroen Latijnhouwers en presentators van SBS-shownieuws. Wil jij niks meer missen van dit populaire merk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook. Zo blijf je op de hoogte en loop je geen acties en kortingen meer mis.

Wam Denim Italiaanse herenmode bij Bendelli.nl
Wam Denim Italiaanse herenmode bij Bendelli.nl

Italiaanse overhemden van Wam Denim

De kracht van Wam Denim zit hem nog steeds in de overhemden. Het unieke dessin en eigentijdse uitstraling zorgen ervoor dat de modellen er uit zien anno nu. Zodra je een overhemd van Wam Denim in handen krijgt dan zie je pas hoe goed en mooi de afwerking is. De stoffen die Wam Denim gebruikt voor de overhemden is altijd 100% Egyptisch katoen. In de modewereld is dat al vele jaren de nr1 katoensoort. De stof is dichter van structuur, heeft langere vezels en is veel zuiverder. Voelt lekker zacht aan, alsof het je tweede huid is. Het is bere sterk, koel en ademend en het is in staat veel vocht te absorberen.

Onze klanten ervaren de pasvorm van de Wam Denim overhemden als perfect!. Bij Wam Denim noemen ze dit "tailored fit" Dat betekent dat de pasvorm tussen strak en ruim in zit. Voor de meeste mannen de perfecte pasvorm. Wat ook goed is aan de pasvorm van deze overhemden is de mouwlengte. Deze is namelijk net iets langer dan een regulier overhemd. Hierdoor komt het laatste stukje van de boord net mooi onder je colbert vandaan. Dit geeft een stijlvolle uitstraling. Bij Wam Denim kennen ze 4 verschillende boorden.  Namelijk de Cute-away boord - De Klassieke boord - Wide spread boord en de bekende Dubbele kraag. hier hebben we al een artikel over geschreven. Wil je dit bericht lezen? Klik dan op de link hieronder.

⇒Bekijk hier ons blog over de verschillende type boorden van overhemden

Wam Demin Geblokt Italiaanse Overhemden
Wam Demin Geblokt Italiaanse Overhemden

Wam Denim truien en sweaters

Ideeën en ontwerpen haalt het merk uit Italië. Dat zie je terug in de stijl uitstraling van de truien. Want geen enkel ander land ter wereld ontwerpt mode wat van zo een hoge klasse is. De stijlen die men gebruikt lopen nogal uiteen. De trend van nu zijn de bekende sjaalkraag truien. De kenmerkende truien van Wam Denim hebben meestal een print of logo. Helemaal naar de laatste modetrends van dit moment. Maar de 'standaard' uni truien met v-hals zullen altijd blijven, omdat dit model misschien wel de meest verkochte trui nog altijd is. Het merk Wam Denim heeft dus zijn inspiratie en ideeën in Italië opgedaan. Veel bijzondere ontwerpen en de laatste trends zijn hierin meegenomen. Ben jij opzoek naar de laatste herenmode? Dan is een sjaalkraag zeker iets voor jou. De kleuren van dit seizoen zijn zwart, blauw, bruin en groen.

 

Poloshirts en t-shirts van Wam Denim

Typische Italiaanse poloshirts hebben inmiddels groot terrein gewonnen in de mannenmode. Volkomen op zijn plaats vinden wij. Italië! Dit is het land waar de fantastische modellen vandaan komen. Ontwerpen waar je u tegen zegt. Een pasvorm die werkelijk verbluffend is te noemen. Bij de poo's van Wam Denim zie iets van deze typische Italiaanse stijl terug. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij Wam Denim kunnen wij de kleding scherp aanbieden. De pasvorm is slimfit. Italiaanse poloshirts mogen daarom niet ontbreken in de garderobe van een modebewuste man. Het is een fashion item dat ieder outfit er sportief uit laat zien. De diversiteit in de poloshirts is tegenwoordig erg groot. Wanneer je naar een feestje gaat of lekker uit eten gaat, een Italiaanse heren polo geeft je altijd de perfecte look. Niet altijd zin in een overhemd? Dan is het poloshirt een heel goed alternatief. Mooie Italiaanse polo’s maken namelijk de man! Of je het nou casual wilt dragen op een stoere jeans of dat je een zakelijke afspraak hebt en een nette broek aan moet. Een poloshirt is geschikt voor elke gelegenheid en zijn er in diverse modellen. Zo heb je poloshirts met lange of korte mouw. Deze shirts kunnen dan hoogwaardige borduursels bevatten of misschien een klein logo op de borst. Iedere polo is uniek en laat zien wat het merk wil uitstralen. Zo heb je poloshirts gemaakt van T-shirt stof, dit draagt erg comfortabel.

Wam Denim Lifestyle brand

Winkelwagen
Scroll naar boven