GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Goedkope nette overhemden - Gratis vezending! - Bendelli Herenmode

Goedkope nette overhemden

GoedkopenetteoverhemdenGaznawiWamDenimVenti
Goedkope nette overhemden Gaznawi Wam Denim Venti 1

Wij zijn ervan overtuigd dat een overhemd van goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Het is echt niet nodig om een groot deel van je salaris uit te geven aan overhemden die schreeuwend duur zijn. Al denken wij vaak wat duur is en er speciaal uitziet, dan zal het wel goed zijn. helaas is dit niet altijd het geval. Bendelli heeft een heel ruim assortiment aan goedkope nette overhemden. Het merk Venti en Gaznawi zijn hier het beste voorbeeld van. De prijzen beginnen al vanaf 39,99 en dan heb je werkelijk super mooi stof welke gemaakt is van 100% katoen. De afwerking is gewoon top. Dit komt omdat het merk Venti wereldwijd opereert en daardoor de grondstoffen erg voordelig kan inkopen. Dit doen ze onder de handels naam CasaModa. Een uniek concept en de modewereld. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het bedrijf loopt het letterlijk op rolletjes. Het Merk Gaznawi is onder deel van de andere bekende merken zoals Wam Denim en Arya Boy. De overhemden van Arya Boy heten voortaan Gaznawi. Werkelijk een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Goedkope en nette overhemden: Altijd goed, altijd goedkoop

Goedkope nette overhemden

Een overhemd waar je minder voor betaald en misschien wel meer plezier van gaat hebben. Een goedkoop en net overhemd is ook stijlvol afgewerkt en heeft ook goede dessins. Neem bijvoorbeeld de overhemden van Gaznawi met de bekende dubbele boord of juist de trendy cute away boord. Helemaal van deze tijd en dat voor een betaalbare prijs. De stoffen variëren van overhemden met een effen kleur tot overhemden die een all-over print hebben. De stoffen variëren is verschillende materialen. Laten we het kort doornemen.

  • 100% katoen. 100% Egyptisch katoensoort. Dit katoensoort is de beste ter wereld en ten opzichte van een ander katoensoort, langere vezels en veel zuiverder. Egyptisch Katoen voelt zacht aan, alsof het een tweede huid is. Het is bere sterk, koel en ademend én het is in staat veel vocht te absorberen.
  • Een mix van katoen en polyster. Het is vormvast, behoud zijn kleur en wat ook heel voornaam is, dat het bijna niet kreuk tijdens het dragen en super makkelijk te strijken is. Last van krimpende kledingstukken? Probeer dan eens een kledingstuk met polyester erin verwerkt, deze krimpen namelijk niet.
  • Poplin weving. Poplin is wat lichter en is zeer ademend soort. Het heeft een hele fijne weving, het is ademend en soepel in het dragen. Deze weving is het meest gedragen overhemd.

Goedkope overhemden: Voordelige prijsfavoriet

Goedkope overhemden korte mouw

Een goedkoop overhemd met korte mouw doen je misschien denken aan de zomer. Want in de zomer worden deze shirts met korte mouw namelijk het meest gedragen. Maar er zijn veel mannen die ook in de winter een goedkoop overhemd met korte mouw dragen. Bijvoorbeeld vanwege het werk of omdat ze het van zichzelf al snel warm hebben. Je kunt een gekleed overhemd heel goed onder een vest of trui combineren. Je kunt variëren in verschillende kleuren of prints. Zo kun jij helemaal je eigen look creëren. Ga je toch voor een nette look? Neem dan een goedkoop shirt of een overhemd met een rustig motiefje in de kleuren blauw of wit. Dit in combinatie met een colbert en een passende chino. In een handomdraai heb jij een nette en geklede look!

Winkelwagen
Scroll naar boven